Please wait while JT SlideShow is loading images...
Floraria BistritaBuchete Flori BistritaFlorarie BistritaMyosotisFlori BnFlori Bistrita
JT SlideShow Module v1.7
Home

Home

Florile ne permit să ne exprimăm sentimentele. Gestul de a oferi flori cuiva este o dovadă de prețuire. Dar dacă atât cel care oferă cât și cel care primește cunosc simbolistica florilor această prețuire poate căpăta infinite nuanțe.

Florăria Myosotis s-a născut in urmă cu 10 ani din dorința mamei mele care încă de mult timp invăța despre acest domeniu. Investiția inițială s-a realizat cu convingerea că piața e deschisă la diversitate. În prezent florăria Myosotis este o familie unită, recunoscută în domeniul aranjamentelor florale iar de anul trecut în topurile naționale. Aici la Myosotis ne străduim ca fiecare eveniment din viața dumneavoastră să fie unic...alegând flori in funcție de anotimp, de stilul, de personalitatea fiecăruia noi creăm un decor și o ambianță originală. Aici abordăm fiecare eveniment ca pe o operă de artă, amestecând flori de culori și texturi diferite pt a realiza imagini vizuale de neuitat. Tindem să oferim servicii diferite față de concurența, să obișnuim clienții cu mesaje florale.

Afirmăm că folosim flori de cea mai inaltă calitate, și suntem atenți la cel mai mic detaliu pentru a oferi clienților mici capodopere de artă. Serviciile noastre includ decorațiuni florale pentru orice eveniment de la cel mai mic la cel mai mare, de la reuniuni intime pană la cele mai elaborate nunți. Combinând flori de inaltă clasă cu finețea artistică ne-am câstigat un renume in domeniul florilor și a aranjamentelor florale originale. Şi nu vrem să ne credeți pe cuvant, ci vă invităm să vă convingeți singuri!

livrarisigla

floria
rosebag